یکی از پرطرفدارترین تنقلات موجود در دنیا، لواشک است. لواشک در واقع همان عصاره میوه است که در برابر نور خورشید و یا در فر اجاقگاز خشک شده و بسته به میوههای مصرفشده، در طعمهای ترش، شیرین و ملس به وفور یافت میشود. تهیه لواشک خانگی کار سختی نیست و بهتر است به جای خرید لواشکهای بازاری که اغلب دارای رنگهای خوراکی مجاز یا غیر مجاز و مواد نگهدارنده میباشند، خودتان آستین بالا زده و لواشک خانگی سالم و خوشمزه با طعم مورد علاقه خود درست کنید. محبوبترین انواع لواشک؛ لواشک آلو، لواشک آلبالو، لواشک زردآلو، لواشک سیب، لواشک آلوچه یا لواشک گوجه سبز هستند.
گوجه سبز یا آلوچه 2 کیلوگرم آب به میزان لازم نمک به میزان لازم
برای آگاهی از طرز تهیه کامل لواشک گوجه سبز به لینک زیر رجوع نمایید.
طرز تهیه لواشک گوجه سبز یا آلوچه
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در قالب کامنت برای ما ارسال بفرمایید.