sargarmestan

سرگمی

sargarmestan

سرگمی

دستور تهیه لواشک گوجه سبز خوشمزه و دلچسب

یکی از پرطرفدارترین تنقلات موجود در دنیا، لواشک است. لواشک در واقع همان عصاره میوه است که در برابر نور خورشید و یا در فر اجاق‌گاز خشک شده و بسته به میوه‌های مصرف‌شده، در طعم‌های ترش، شیرین و ملس به وفور یافت می‌شود. تهیه لواشک خانگی کار سختی نیست و بهتر است به جای خرید لواشک‌های بازاری که اغلب دارای رنگ‌های خوراکی مجاز یا غیر مجاز و مواد نگه‌دارنده می‌باشند، خودتان آستین بالا زده و لواشک خانگی سالم و خوشمزه با طعم مورد علاقه خود درست کنید. محبوب‌ترین انواع لواشک؛ لواشک آلو، لواشک آلبالو، لواشک زردآلو، لواشک سیب، لواشک آلوچه یا لواشک گوجه سبز هستند.


گوجه سبز یا آلوچه2 کیلوگرم
آببه میزان لازم
نمکبه میزان لازم



  1. برای تهیه لواشک گوجه سبز ابتدا باید؛ گوجه‌ سبزها را شسته و داخل یک قابلمه بزرگ بریزید.
  2. مقداری آب روی میوه‌ها بریزید. آب باید به قدری باشد که کامل روی گوجه سبزها را بپوشاند.
  3. به مقدار کم نمک و در صورت تمایل کمی شکر به گوجه‌ها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. درب ظرف را کامل نبندید زیرا سر می‌رود.
  4. آن‌ها را با یک کف‌گیر هم بزنید تا هم ته نگیرد و هم بهتر له شود.
  5. وقتی گوجه‌ سبزها پخته شدند و مایع به غلظت رسید، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند سپس از صافی عبور دهید.

برای آگاهی از طرز تهیه کامل لواشک گوجه سبز به لینک زیر رجوع نمایید.


طرز تهیه لواشک گوجه سبز یا آلوچه


لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در قالب کامنت برای ما ارسال بفرمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد